Top Top

Wat wij doen

Langendonk installatietechniek is op vele markten thuis.

Onze enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers kunnen vakbewaam en flexibel ingezet worden voor u, als particuliere én als zakelijke klant.

Hieronder vindt u onze belangerijkste inzetgebieden, maar we doen natuurlijk nog veel meer.

Neemt u a.u.b. contact met ons op als u vragen voor ons heeft; wij staan voor u klaar!

 

Loodgieters werk

Vandaag de dag kunnen we in ons moderne leven niet meer zonder een (warm) wateraansluiting. We gebruiken het voor de vaat en de wasmachine, we wassen en douchen ons met warm water en het loopt door de radiatoren van de centrale verwarming.

Het is dan ook van groot belang dat de watervoorziening goed functioneert. Voor de installatie en het onderhoud van uw watervoorzieningen bent u bij Langendonk aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij het adviesorgaan wanneer u vragen heeft over uw watervoorziening.

Lees meer: Loodgieters werk

Badkamers

Een badkamer hoeft tegenwoordig niet alleen maar doelmatig of saai ingericht te zijn. Realiseer van uw badkamer de ideale plek om te relaxen met de exclusieve ideeën van Langendonk installatietechniek.

Onze hoogwaardige sanitairprodukten van gerenomeerde merken en leveranciers maken van uw badkamer een luxueuze ruimte waar u zich prettig voelt. Bedenkt u zich eens, hoeveel tijd u met uw gezin iedere dag in uw badkamer doorbrengt en u zult inzien, hoe een stijlvolle en efficiente inrichting aan uw welzijn bijdraagt... en dat vanaf het begin van iedere dag!

Lees meer: Badkamers

Centrale verwarming

U zit er graag warm bij.

Toch is dat niet vanzelfsprekend, om uw huis of bedrijf comfortabel te verwarmen moet er een goed en degelijk verwarmingssyteem geinstalleerd worden.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een "advies op maat" aanbieden. Samen met u bepalen wij wat voor uw specifieke situatie de beste en comfortabelste oplossing is. U kunt bij ons terecht voor advies over o.a:

Lees meer: Centrale verwarming

Sanitair

Voor uw nieuwe toilet, kraan, badkamer, (bij)keuken en andere sanitaire voorzieningen kunt u bij ons terecht maar ook voor complete renovatie van uw huidige voorzieningen.

Wij helpen u bij het ontwerpen, plannen en realiseren van uw wensen door middel van vakkundig advies en kwalitatief hoogstaand werk. Of u nu houdt van klassiek of modern, wij hebben een uitgebreid assortiment van produkten welke naadloos zullen aansluiten bij uw smaak en wensen.

Lees meer: Sanitair

Waterontharders

Kalk heeft vele nadelen. Van sommige zijn we ons bewust, van andere niet. Je raakt ze in elk geval allemaal kwijt met een centrale waterontharder.

  • Een zachtere huid en haar na het douchen;
  • Minder last van huidproblemen zoals winterhanden en eczeem;
  • Besparing op alle schoonmaakmiddelen van 50-75%;

    Lees meer: Waterontharders

CONTACTGEGEVENS:                         

Langendonk Installatietechniek B.V.       

Floresstraat 76        S.J. Spanjaardstraat 14

7556 TD Hengelo    7622 DV Borne

T: 074-2420850

F: 074-2915413

E: mail@langendonk.info

OPENINGSTIJDEN:                         

Wij zijn, op afspraak, iedere werkdag geopend van 07:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00.

 

LID VAN / ERKEND DOOR: