Top Top

Corona virus

Ons beleid ten aanzien van het corona virus. 

Nederland is getroffen door het corona virus en dat betekend dat veel branches hun deuren sluiten en/of hun personeel vraagt thuis te werken. Voor ons als installatiebedrijf is dat natuurlijk niet zo eenvoudig op te lossen. Wij zijn dus "gewoon" voor u geopend maar hebben wel nagedacht over hoe wij met dit virus omgaan.

Daarom hebben wij een aantal maatregelen genomen en afspraken met elkaar gemaakt;

  • De dag voor een afspraak met onze klanten nemen wij telefonisch contact op om af te stemmen of de afspraak kan en mag doorgaan. Hebt u twijfels over uw eigen gezondheid of mensen in uw omgeving neemt u dan uw eigen verantwoordelijkheid?
  • Onze monteurs staat vrij om te beslissen om bij u aan het werk te gaan op het moment dat zij twijfelen aan uw of hun eigen gezondheid.
  • Wij houden minimaal 1,5 mtr afstand en schudden geen handen meer.
  • Wij volgende richtlijnen van het RIVM en onze brancheorganisatie "Techniek Nederland'.
  • Na onze werkzaamheden wassen wij grondig onze handen maar dat is niets wat we daarvoor niet deden ;-)

Wij zullen er alles aan doen om u zoals van ons gewend bent van dienst te zijn maar het is natuurlijk mogelijk dat u vragen hebt of een afspraak misschien wilt inplannen voor een later moment. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Vertrouwende u voldoende ingelicht te hebben,

Emiel Kokkelink.

Langendonk Installatietechniek

 

Monteur gezocht!

Gezocht: Loodgieter en CV monteur (kennis van elektra is een pré)

 

Toe aan wat anders of (bijna) opleiding afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een aanvulling op ons team. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit loodgieterswerk, installatiewerk zoals renoveren van badkamers, kleine verbouwingen, vervangen van centrale verwarmingsinstallaties.

Ons werkgebied is ca 25 km rondom ons bedrijf en ons groeiende klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit particuliere en (klein) zakelijke klanten. Wij installeren, lossen problemen op en staan voor wat wij doen! 

 

Lees meer: Monteur gezocht!

Langendonk: Uw uitdaging in goede handen!

Langendonk Installatietechniek BV in Hengelo levert al ruim 25 jaar o.a. loodgieterswerk, complete badkamers, ventilatie, centrale verwarming, sanitair, dak- en zinkwerken, onderhoud en service.

Wij zijn een erkend installatiebedrijf. Wij beschikken over de vakbekwaamheid en natuurlijk over de uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Laat u door ons verrassen: Door onze vriendelijke en ervaren medewerkers, door onze uitstekende prijsstelling, door onze kwaliteit en service, maar vooral door onze no-nonsense mentaliteit.

Wij staan achter ons werk!

Badkamers

Naast het traditionele installatiewerk zoals gas, water, licht, centrale verwarming e.t.c. zijn wij gespecialiseerd in het maken van complete badkamers.

Dat betekend inclusief: eventuele bouw en sloop werkzaamheden, tegelwerk, installatiewerk, plafonds e.t.c. Ofwel een complete badkamer van A tot Z. Wij 'ontzorgen' onze klant en begeleiden het gehele proces.

Wij komen graag bij u thuis voor een kennismakingsgesprek of om u een voorstel te maken inclusief offerte en tekeningen. 

Badkamers van Langendonk: Oog voor detail!

CONTACTGEGEVENS:                         

Langendonk Installatietechniek B.V.       

Floresstraat 76        S.J. Spanjaardstraat 14

7556 TD Hengelo    7622 DV Borne

T: 074-2420850

F: 074-2915413

E: mail@langendonk.info

OPENINGSTIJDEN:                         

Wij zijn, op afspraak, iedere werkdag geopend van 07:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00.

 

LID VAN / ERKEND DOOR: