Top Top

Over ons

In 1987 werd VOF Langendonk als loodgietersbedrijf opgericht door Marcel Langendonk als eenmanszaak samen met zijn vrouw. Door toenemende drukte heeft hij na enige tijd een monteur in dienst genomen om daarmee onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.   

Het bedrijf groeide uit tot een bekend en gerenomeerd installatiebedrijf met een zeer goede reputatie op het gebied van installatietechniek, kwaliteit, service en onderhoud.

In 2002 is na het overlijden van Tonnie Ter Elst zijn installatiebedrijf Ter Elst overgenomen. Hierdoor hebben wij onze klantenkring en onze positie in de markt zien toenemen. Het team werd daardoor wederom met 1 persoon uitgebreid.

In 2009 is het installatiebedrijf opgegaan in Langendonk Installatietechniek BV met als nieuwe eigenaar Emiel Kokkelink. Hij had tot op dat moment al meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in een ander installatiebedrijf. 

Door enthousiasme en inzet hebben wij afgelopen jaren ons bedrijf verder weten op te bouwen. In het jaar 2012, waarin we ons 25 jarig bestaan vierden hebben we ons team verder versterkt. Sinds die tijd hebben we onze dienstverlening tevens uitgebreid met elektro installatiewerk waardoor we nog beter in staat zijn een totaalpakket aan te bieden.

Naast de loodgieters-, centrale verwarming en elektro werkzaamheden hebben wij ons o.a. ook gespecialiseerd in het maken van complete sanitaire voorzieningen zoals badkamers, toiletten e.t.c.

Samen met onze medewerkers zetten wij ons in voor U!

CONTACTGEGEVENS:                         

Langendonk Installatietechniek B.V.       

Floresstraat 76        S.J. Spanjaardstraat 14

7556 TD Hengelo    7622 DV Borne

T: 074-2420850

F: 074-2915413

E: mail@langendonk.info

OPENINGSTIJDEN:                         

Wij zijn, op afspraak, iedere werkdag geopend van 07:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00.

 

LID VAN / ERKEND DOOR: