Ma - Vr 7:00 - 17:00    |    Za 8:00 - 12:00   |    Zondag GESLOTEN

Langendonk Installatietechniek

Voor als het gewoon goed moet zijn!

Over ons

Wij leveren al ruim 35 jaar diensten zoals o.a. loodgieterswerk, badkamers, airco's, (hybride) warmtepompen, ventilatie, (vloer)verwarming, sanitair, dak- en zinkwerken, onderhoud en service.

Wij zijn een erkend installatiebedrijf. Wij beschikken over de vakbekwaamheid en natuurlijk over de uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Laat u door ons verrassen: Door onze vriendelijke en ervaren medewerkers, door onze uitstekende prijsstelling, door onze kwaliteit en service, maar vooral door onze no-nonsense mentaliteit.

Wij staan achter ons werk!

ONZE MISSIE

Langendonk Installatietechniek stelt zich ten doel een vooraanstaande en renderende installateur te zijn die zich richt op het totaalpakket van installaties, voor zowel particulieren als de utiliteit. Verrassende goede oplossingen moeten ervoor zorgen dat mensen kunnen wonen, werken en ontspannen in een aangename omgeving. Hierbij zetten wij ons optimaal in en de prijs-kwaliteitsverhouding willen wij daarbij niet uit het oog verliezen.

 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Als er een keer iets kapot gaat wilt u goed en deskundig geholpen worden.

Bij ons werken we met liefde voor ons vak. Trots op ons werk en en altijd toegewijd en met concentratie.

U krijgt altijd de fabrieksgarantie welke de fabrikanten voorschrijven en standaard 2 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

Altijd gratis en eerlijk advies. Goede prijs-kwaliteitsverhouding en wij  houden van een no nonsense aanpak.

HISTORIE

In 1987 werd VOF Langendonk als loodgietersbedrijf opgericht door Marcel Langendonk als eenmanszaak samen met zijn vrouw. 

Het bedrijf groeide uit tot een bekend en gerenomeerd installatiebedrijf met een zeer goede reputatie op het gebied van installatietechniek, kwaliteit, service en onderhoud.

In 2002 is na het overlijden van Tonnie Ter Elst zijn installatiebedrijf Ter Elst overgenomen. Hierdoor hebben wij onze klantenkring en onze positie in de markt zien toenemen. 

In 2009 is het installatiebedrijf opgegaan in Langendonk Installatietechniek BV met als nieuwe eigenaar Emiel Kokkelink. 

Door enthousiasme en inzet hebben wij afgelopen jaren ons bedrijf verder weten op te bouwen. In het jaar 2012 hebben wij ons 25 jarig bestaan gevierd. Sinds die tijd hebben we onze dienstverlening tevens uitgebreid met airco’s, warmtepompen, elektra en nog veel meer.

Neem Contact Met Ons Op

Bel ons vrijblijvend voor informatie, advies, storing of om een afspraak te maken met één van onze medewerkers.

Schuiven naar boven