Ma - Vr 7:00 - 17:00    |    Za 8:00 - 12:00   |    Zondag GESLOTEN

Langendonk Installatietechniek

Voor als het gewoon goed moet zijn!

Airconditioning

Heeft u ’s zomers last van hoge temperaturen in uw huis of op kantoor? Of wilt u zuinig verwarmen (gas besparen) in de winter ?

Een airco is al lang geen overbodige luxe meer om dit probleem op te lossen.Gezonde, frisse lucht is van levensbelang. Onze airconditioning brengt daarom niet alleen de lucht op de juiste temperatuur, ze zorgt ook voor de juiste vochtigheid en zuivert de lucht die u inademt. Dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u een stuk productiever. Onze airconditioning systemen kunnen naast koeling ook voor verwarming zorgen.

De airco onttrekt warmte aan de buitenlucht, zelfs als het vriest. Wanneer de airconditioning voor de verwarming zorgt kunt u de verwarming laag houden, wat een besparing oplevert op uw energiekosten. Dit kan wel oplopen tot meer dan 50% op uw gasrekening!

Wij bieden verschillende single- en multisplitsystemen. Wanneer u een multisplitsysteem hebt laten installeren is het tevens mogelijk dat u in diverse kamers kunt koelen of verwarmen. Zo hoeven niet alle kamers in de woning of het pand dezelfde temperatuur te krijgen. 

Langendonk biedt betaalbare oplossingen voor het regelen van het binnenklimaat. Langendonk installeert, repareert en onderhoudt uw airco of ander klimaatsysteem! Dat doen we goed, snel, persoonlijk en betaalbaar. Zo bent u altijd verzekerd van een aangename temperatuur, thuis en op het werk.

Neem Contact Met Ons Op

Bel ons vrijblijvend voor informatie, advies, storing of om een afspraak te maken met één van onze medewerkers.

Schuiven naar boven