Ma - Vr 7:00 - 17:00    |    Za 8:00 - 12:00   |    Zondag GESLOTEN

Langendonk Installatietechniek

Voor als het gewoon goed moet zijn!

Warmtepompen

Er kunnen meerdere redenen zijn om te kiezen voor een (hybride) warmtepomp. Denk dan vooral aan de besparing van uw co2 uitstoot, besparing op uw gasverbruik en daarmee een lagere energienota.

Een gemiddeld huishouden van 4 personen verbruikt ongeveer 1.600 m3 aan aardgas. Met de energieprijzen van dit moment bespaar je als huishouden jaarlijks ruim €600 op stookkosten als men kiest voor een warmtepomp. Wil je besparen op energiekosten? Dan is een warmtepomp absoluut een goede keuze. Eventueel is het ook mogelijk om de energie dat een warmtepomp gebruikt ook zelf op te wekken, bijvoorbeeld met zonnepanelen.

De Nederlandse overheid stimuleert te verduurzamen en daarmee de CO2-uitstoot terug te dringen. De InvesteringsSubsidie Duurzame Energie (ISDE) helpt je daarbij. Deze subsidie op duurzame apparaten verlaagt je investering en verkort daarmee de terugverdientijd aanzienlijk.

Wij hebben ruime ervaring in het ontwerp, planning en uitvoering van zowel all-electric als hybride warmtepomp systemen. 

Lees ook het blogbericht over mijn eigen ervaring met de hybride warmtepomp.

Neem contact met ons op om zodat uw uw ideale oplossing kunnen samenstellen. Ten slotte nog een aantal voordelen op een rijtje:

 

Laat ons vrijblijvend voor u uitrekenen wat uw besparing kan zijn. Met de subsidie mogelijkheden is uw investering binnen de kortste keren terugverdiend. (afhankelijk van uw woonsituatie)

Neem Contact Met Ons Op

Bel ons vrijblijvend voor informatie, advies, storing of om een afspraak te maken met één van onze medewerkers.

Schuiven naar boven